Vi har stängt funkisanmälan


 Funktionärerna hjälper oss med att göra festivaldagen till en riktigt bra upplevelse till alla besökare! Nu har vi fått in alla anmälningar vi behöver för festivalen.


Längre ned på sidan kan du läsa om vilka grupper som finns och uppgifter man som funktionär har under dagen.

Funkisgrupper

Marknadstorget

Som funkis för säljare och toaletter ser du till att säljarna på plats har vad det behöver (stolar, bord, vatten m.m.). Du håller ett öga ut för personer som kanske dummar sig (t.ex försöker stjäla eller liknande), stå vakt om säljare behöver gå t.ex på toa eller på annat sätt inte är närvarande.

Aktiviteter

Som funkis för aktiviteter och toaletter så ser du till att personerna som ska hålla i aktiviteter har det de behöver för att lyckas. Beroende på aktivitet kan du behöva vara med och hjälpa hålla aktiviteter, med det beror såklart på själva aktiviteten och personerna som håller i aktiviteten.

Lugna tältet

I lugna tältet ska gäster kunna komma för att koppla av, varva ner sig och slappna av. Du som funkis ger ut vatten och snacks och hjälper till om gäster känner sig nedstämd eller liknande. Du kommer att ha nära kontakt med trygghet samt jobbar du tillsammans med Tjejjouren!

Personalservice

Du fokuserar på våra funkisar och arrangörer! Du ser till att alla är pigga och glada för att utföra sitt arbete. Du ger ut vatten och lite olika snacks samt ser till att alla tar bra mycket pauser och så checkar du in och ut funkisarna.

Funkisjour

Är du osäker på vad du vill göra? Eller kanske du vill bara vara backup? Om du är osäker: skriv lite om dig själv så kan vi se om vi hittar något som passar just dig! Skriv lite om dig själv som t.ex.: du om vad du tycker är dina starka sidor, vad du kanske har svårt med samt vad du tycker att du är bra på! Om du vill vara backup: så är du en funkis som hoppar in om en annan funkis inte kan vara med!

Media

Vi vill gärna minnas Lots of Love i framtiden och du kan hjälpa till med det. Om du gillar att fota och filma passar Media teamet perfekt. Du får fotografera festivalen och alla glada miner samt filma material till en aftermovie.

Fältare

Ni går i par ut runt i festivalområdet och gör er synliga för gäster. Ni svarar på frågor och hjälper till där det behövs. Ni håller även koll så att matvagnarna på plats har vad de behöver och ser till att matområdet ser bra ut! Mycket bra om du är social och glad som person!

Frågor gällande funktionärer i allmänhet ställs till Fredrika på info@lotsoflove.nu